ساخت پارتیشن بندی اداری

ساخت پارتیشن بندی اداری
ساخت پارتیشن بندی اداری

امروزه فضاها با سبک پلان باز و یکپارچه طراحی می‌شوند که حریم خصوصی کمتری را برای افراد ایجاد می‌کنند.

هر چند که جداسازی فضاها باعث کوچک شدن می‌شود، ولی افراد به حریم خصوصی احتیاج دارند و از طرفی دیوارهای بتنی و سنگین نیز هزینه و دردسر بسیار زیادی دارند. بهترین گزینه برای این کار استفاده از پارتیشن‌ها می‌باشد.

پارتیشن کلمه‌ای لاتین می‌باشد و در فرهنگ لغت فارسی جدا کننده معنا می‌شود که وظیفه آن نیز قسمت‌بندی فضا است. با استفاده از پارتیشن می‌توان یک فضای بزرگ را به چند قسمت تبدیل کرد و از هر یک از این فضاهای ایجاد شده بهره برد.

مزایای پارتیشن بندی اداری
روشنایی بیشتر محیط

پارتیشن های اداری، به دلیل شفافیت که دارند می توانند نورهای را از خودشان عبور دهند و نیازی به نورهای مصنوعی ندارید.

تقسیم فضا

شما می توانید بر طبق سلیقه و خواسته خودتان، پارتیشن ها را در هر بخشی از فضای کاری خود قرار دهید.

افزایش زیبایی

پارتیشن ها به دلیل طرح ساده و زیبایی که دارند، می توانند یک زیبایی خاص و جذاب را به محیط شما ببخشند.

مقرون به صرفه بودن

پارتیشن های اداری نسبت به سایر روش های تقسیم بندی فضا، بسیار ارزان تر است و دردسرها و سختی کمتری هم دارد.

کاتالوگ‌های آلموتکنیک
نیاز به مشاوره دارید؟
جهت رزور زمان مشاوره رایگان با متخصصین گروه تولیدی آلموتکنیک طاهری با ما تماس بگیرید

ساخت پارتیشن بندی اداری در کاشان

نصب پارتیشن با هدف حداکثر استفاده از فضای مورد نظر اجرا می شود. ساخت پارتیشن خانگی و نصب پارتیشن اداری ام دی اف موجب جداسازی و تفکیک فضای داخلی و همچنین در مواردی با اهداف پوشاندن ایرادات معماری طراحی می شوند. ایرادات معماری مانند قناسی یا کجی دیوار و همچنین ستون های اضافی با نصب پارتیشن به راحتی پنهان می شوند. انواع پارتیشن اداری و خانگی بسیار متنوع هستند و در ادامه به معرفی نمونه های پارتیشن بندی اداری و عوامل موثر بر هزینه نصب پارتیشن می پردازیم.

انواع پارتیشن اداری

به صورت کلی بر اساس مکانیزم، ساخت پارتیشن‌ اداری و خانگی به دو دسته ثابت و متحرک تقسیم بندی می شوند. در پارتیشن بندی اداری ثابت، انواع سازه روی زمین پیچ و مهره می شوند. همچنین بعضی از پارتیشن‌ها ارتفاع بالایی دارند و به سقف نصب می شوند. ساخت پارتیشن متحرک در نقطه تضاد با پارتیشن ثابت قرار دارد. با نصب پارتیشن شناور یا قابل حمل می توان این سازه را به راحتی جابجا کرد. با توجه به فضای در دسترس می توان انواع پارتیشن را با متریال مختلف طراحی و اجرا نمود. که در ادامه به معرفی تعدادی از آن‌ها می پردازیم.

ساخت پارتیشن تک جداره

نصب پارتیشن تک جداره در واقع زیرمجموعه ی ساخت پارتیشن شیشه ای است. نصب پارتیشن شیشه ای تک جداره برای محیط های اداری انتخاب مناسبی است. انواع ساخت پارتیشن شیشه ای به دو صورت فریم دار و فریم لس ساخته می شوند. در صورتی که فضای مورد نظرتان محدود است، برای حداکثر استفاده از فضای موجود، باید اقدام به نصب پارتیشن تک جداره فریم لس کنید. البته در این مدل قطر آلومینیوم به کار رفته بسیار ظریف است تا حدی که می توان را به کل نادیده گرفت.

نصب پارتیشن شیشه ای فریم دار به وسیله پروفیل های آلومینیومی محافظت می شود. پارتیشن های فریم دار از مقاومت بالایی برخوردار هستند. همچنین به علت ضخامت بالاتر نسبت به پارتیشن های تک جداره عایق بهتری در مقابل صدا نیز می باشند.

ساخت پارتیشن دوجداره

نصب پارتیشن دوجداره دارای ساختاری است که هم موجب کاهش رد و بدل شدن صدا می شود و هم عایق حرارتی محسوب می شوند. در نصب پارتیشن اداری دوجداره، ارتفاع شیشه بر اساس سلیقه مشتری انتخاب می شود. همچنین نور لازم از این شیشه های به راحتی عبور می کند. در مواردی برای کاهش میزان نور ورودی از پرده های کرکره ای هم در بین شیشه ها استفاده می شود. نوع دیگر، نصب پارتیشن دوجداره ام دی اف است که از نوع با کیفیت ترین پارتیشن بندی اداری محسوب می شوند. پارتیشن دوجداره ام دی اف از شکیل ترین موارد برای پارتیشن بندی دفترکار است.

نصب پارتیشن ام دی اف

از مزایای ساخت پارتیشن با ام دی اف‌ mdf عایق صوتی بودن این سازه است که از انتقال صداهای زیاد در قسمت های تفکیک شده جلوگیری می کند. همچنین پارتیشن بندی با ام دی اف از مقاومت بالایی برخوردار است و نسبت به سابیده شدن و پوسیدگی مقاوم می باشند. همچنین هزینه نصب پارتیش ام دی اف نسبت به نمونه های چوبی و شیشه ای مناسب تر است.

ساخت پارتیشن با چوب

ساخت پارتیشن چوبی بیشتر در نصب پارتیشن خانگی استفاده می شود. مواردی مانند جداسازی فضای تعویض لباس در اتاق های با ابعاد بزرگتر به وسیله ساخت پارتیشن با چوب اجرا می شود. همچنین در مغازه ها برای ایجاد اتاق پرو لباس می توان از پارتیشن بندی با چوب استفاده نمود که علاوه بر کارایی، ظاهر زیبا و مدرنی به فروشگاه می بخشد. ساخت و نصب پارتیشن با چوب در فضاهایی مانند اتاق‌های پذیرایی، اتاق خواب‌، غذاخوری و نشیمن مناسب هستند.

نصب پراتیشن پی وی سی

ساخت پارتیشن پی وی سی PVCدر فضاهای مختلف اداری و خانگی و برای مصارف مختلفی پیشنهاد می شود. از مزایای نصب پارتیشن pvc سبک بودن، پایین بودن هزینه نصب پارتیشن پی وی سی، قابلیت نصب در محیط های مرطوب و قابلیت نظافت راحت اشاره نمود.

نصب پارتیشن شیشه سکوریت

نصب پارتیشن شیشه سکوریت نیز در فضاهایی که نیاز به محدود کردن فضای بصری نیست، استفاده می شود. شیشه سکوریت در این نوع پارتیشن بندی اداری از مقاومت بالایی برخوردار است و نور را به خوبی از خود منعکس می کند. ظاهر پارتیشن شیشه ای بسیار ساده است و به دو صورت فریم دار و فریم لس اجرا می شوند.

ساخت پارتیشن بندی اداری توسط آلموتکنیک طاهری

همکاران ما در آلموتکنیک طاهری همگی از برتر سازندگان پارتیشن اداری و خانگی در کاشان محسوب می‌شوند و تا کنون طراحی و دیزاین پروژه های زیادی را انجام دادند و یا با مشاوره های خود سبب بهبود کارایی یک مکان شده اند، از این رو جهت کسب اطلاعات بیشتر در این زمینه و ارتباط با مشاورین مجموعه آلموتکنیک طاهری می‌توانید از طریق شماره تماس های درج شده در سایت با ما در ارتباط باشید.

سوالات متداول در مورد پارتیشن بندی اداری
از نظر ساختاری ضخامت پارتیشن‌های تک‌جداره، ۶ سانتی‌متری و پارتیشن‌های دوجداره ۱۰ سانتی‌متری هستند. از نظر ویژگی‌ها، پارتیشن‌های تک‌جداره بر خلاف نوع دو جداره قابلیت ایجاد عایق صوتی ندارند. همچنین امکان عبور کابل از داخل پارتیشن‌های تک جداره وجود ندارد.

به طور معمول پارتیشن‌های چوبی ام‌دی‌اف، نسبت به سایر انواع، ارزان‌تر هستند.

پارتیشن شیشه‌ای ساده (شفاف)، نسبت به انواع دیگر(مات، راه مات و سوزنی و…) ارزان‌تر است.
از منظر قیمت، پارتیشن‌های اداری از گران‌ترین به ارزان‌ترین به ترتیب شامل فریم لس، دوجداره کرکره دار، دوجداره راه‌مات، دوجداره سوزنی، دو جداره تمام‌مات، دوجداره ساده، تک‌جداره و ام‌دی‌اف می‌باشند.
نمونه پروژه های انجام شده پارتیشن بندی اداری توسط آلموتکنیک طاهری